Workshops är för dig som vill komma yogan närmare och utöva yoga mer intensivt under en helg eller under några dagar. Genom att praktisera yoga koncentrerat i en skön och avkopplande miljö och samtidigt ta del av de delar av yogan som går utanför de fysiska rörelserna och avslappningen vilka utgör  en ordinarie yogaklass skapas upplevelser av ökad närvaro, styrka och energi och dessutom en fördjupad kunskap om vad yogan har att erbjuda.

Events kan vara av väldigt varierande art där yogan är en del av upplevelsen. Håll utkik på hemsidan för att få information om kommande fokuskurser, träningsevents och resor där jag är med och delar med mig av yogan.

2019 års yoga workshops och events

Yinyasa (yin & vinyasa) – för dig som vill finna värmen och mjukheten i att flöda samt i att mjukna i stillhet. Yinyasa after work yoga i april 2019 (datum ej klart, maila vid intresse)

Exploring Yin steg 3, 12-14 april. Läs mer under ”klasser och kurser”. Anmälan öppen via mail!

Eventuellt: Familjeyoga med Lanna byalag juni 2019 (håll utkik efter datum och event på Facebook)

 

IMG_9485.jpg

Maila mig på yogasunray@gmail.com för bokning.
Anmälan är bindande. Bekräftelse och mer info om betalning, plats med mera kommer med svarsmail vid anmälan. Kom ihåg att ange vilket event du är intresserad av!

Events hittills under 2019:

Restorative after work yoga – januari 2019

Familjeyoga med Lanna Byalag – 15 februari 2019

 

IMG_0219 (2)

Välkomna att boka yogaklass för er möhippa/svensexa!

Yogaklassen arrangeras efter era önskemål där ni väljer mellan 60 eller 90 min. Vi gör övningar som anpassas efter de som är med på klassen, alla kan vara med. Klassen innehåller en andningsövning, ett fysiskt flöde med stärkande och stretchande positioner och en skön djupavslappning. Klassen avslutas med en meditation och en lyckönskan till bruden/brudgummen och hon/han får med sig ett enkelt men personligt utformat yogaprogram som kan utföras på egen hand som minne från dagen.

Priser från 1300 kronor/grupp, priset varierar beroende på gruppens storlek.
Maila förfrågan för mer info.