Workshops är för dig som vill komma yogan närmare och utöva yoga mer intensivt under en helg eller under några dagar. Genom att praktisera yoga koncentrerat i en skön och avkopplande miljö och samtidigt ta del av de delar av yogan som går utanför de fysiska rörelserna och avslappningen vilka utgör  en ordinarie yogaklass skapas upplevelser av ökad närvaro, styrka och energi och dessutom en fördjupad kunskap om vad yogan har att erbjuda.

Events kan vara av väldigt varierande art där yogan är en del av upplevelsen. Håll utkik på hemsidan för att få information om kommande fokuskurser, träningsevents och resor där jag är med och delar med mig av yogan.

2018 års yoga workshops och events:

Energigivande yogahelg den 6 – 7 april 2018

Familjeyoga 7 april 2018

Morgonyoga i Saluhallen 27 april 

Yoga vibe find your mindful flow 18 maj

Yoga & Jos! i Wadköping 20 maj

Familjeyoga med Lanna byalag 13 juni

Örebro City Sport Festival 18-19 augusti

Exploring yin- steg 1 september

Exploring yin- steg 2 oktober

 

IMG_9485.jpg

Peace i mind- inspiration in soul

I december, när mörkret omsluter oss så omfamnar vi stillheten och lugnet och riktar blicken inåt.

Vi hämtar kraft i vår egen källa till inspiration och frid istället för att påverkas av de yttre krav som december annars kan medföra.

Fredag: Peace in mind yin
Lördag: Slow inspiration flow
Söndag: Yin & yang serenity class

Varje klass är mellan 90-110 minuter lång. Under helgen kommer även klassisk yoga filosofi integreras, främst med fokus på svadisthana chakra.

Workshopens tidsschema:

Fre: 17:30-19:00
Lör: 10:00 – 12:10
Sön: 10:00 – 12:20

Pris: 1100 kronor

Maila mig på yogasunray@gmail.com för bokning.
Anmälan är bindande. Bekräftelse och mer info om betalning, plats med mera kommer med svarsmail vid anmälan. Kom ihåg att ange vilket event du är intresserad av!

På gång inför 2019:

Restorativ after work yoga

Under 3 eftermiddagar i början av året ägnar vi oss åt djup läkning och healing med hjälp av restorativ yoga. Mer info kommer.

IMG_0219 (2)

Välkomna att boka yogaklass för er möhippa/svensexa!

Yogaklassen arrangeras efter era önskemål där ni väljer mellan 60 eller 90 min. Vi gör övningar som anpassas efter de som är med på klassen, alla kan vara med. Klassen innehåller en andningsövning, ett fysiskt flöde med stärkande och stretchande positioner och en skön djupavslappning. Klassen avslutas med en meditation och en lyckönskan till bruden/brudgummen och hon/han får med sig ett enkelt men personligt utformat yogaprogram som kan utföras på egen hand som minne från dagen.

Priser från 1300 kronor/grupp, priset varierar beroende på gruppens storlek.
Maila förfrågan för mer info.