Yogasunray erbjuder flera alternativ för dig att utöva yoga. Gå i grupp, privat eller via ditt företag. Boka yoga till ett event eller en företagsaktivitet.

Terminsklasser i egen regi hålls på Loggatan 5 på söder i Örebro.

Privat yogaundervisning utifrån individuella önskemål är möjlig liksom enskilt anpassad yogaterapibehandling.

 

DSC05839 (3)

Yogaklasser och kurser våren 2019

Helgkurser i Yin yoga
välkomna att utforska, fördjupa och lära er praktisera Yin yoga på egen hand

– Exploring yin steg 3-

vind-blåst-träd-62059316
Stig in i ett djupt tillstånd av att släppa taget och slappna av. Låt din oro få smälta bort och skapa rymd i din kropp, ditt sinne och i ditt liv.
Vad kan du förvänta dig av denna helgkurs?
I den här mjuka men ändå djupa praktiken så kommer du utveckla en inre närvaro och stillhet alltmedan du mjukt går in i liggande och sittande positioner. Genom att hålla dessa läkande och öppnande positioner i 2 minuter eller mer så öppnas de tjockare lagren av bindväv runt lederna och mjukar upp spända områden som en mer dynamisk yogapraktik inte alltid kan nå. Observera dina känslor utan att identifiera dem allt eftersom du rör dig in i stillhet, frid och uppmärksamhet. Du lär dig Yin yogans grunder, dess ursprung och syfte. Du som väljer att gå båda kurserna kommer även att få med dig verktyg för att kunna bygga Yinklasser utifrån dina behov och önskemål för din egen hemmapraktik.
Modulen är utformat som steg i en yinpraktik och medvetenhet kring yinyogan och dess effekter. Du kan bygga på från Yin steg 1-2 och det är med fördel du deltar på flera steg för att få den djupa och fullständiga upplevelsen och kunskapen. Du kan även uppleva kursen som en endkild modul och tillgodogöra dig yin yogan på ett kraftfullt och djupt plan.
Du är hjärtligt välkommen att höra av dig med dina frågor!

Exploring yin- steg 3

12-14 april 2019

Fredag – kl 17:30-19:15. After work yin klass 90 minuter. ”Släpp taget om prestationen och elden inom dig”.
Lördag – kl 10;00-12:10. Förmiddagsklass för ett fritt liv med ett öppet hjärta,  100 minuter.
Söndag – kl 10:00-12:20. Förmiddagsklass där vi finner vägen inåt till minskade krav och större frihet, 120 minuter.
Söndagsklassen inleds med yoga nidra. Vilket är en yogisk metod benämnd som medveten sömn. För maximal avslappning och närvaro. Klassen avslutas med diskussion och yin-teori. Snacks och the finns på plats hela helgen. Möjlighet att ta med egen matsäck. Söndagen avslutas preliminärt vid lunch.

Pris Exploring Yin steg 3: 950 kronor

Boka din plats på yogasunray@gmail.com

Hathayoga

Tillsammans i grupp flödar vi i klassiska hatha rörelser med flertusenårig bakgrund. Under terminsklasserna får deltagaren lära sig att gå in, hålla och gå ur asanas (yogarörelser) med medvetenhet och kontroll enligt Kaivalyadhama metoden. Vi varvar de mer flödande klasserna med rörelser ur den modernare och lugnare Yin yogan för att bredda de goda effekterna yogan har på vår kropp och vårt sinne.

 

Tidsschema veckoklasser hathayoga vår 2019

  • Torsdagar kl 17:10- 18:30 Hatha fortsättning 2 (full grupp)
  • Torsdagar kl 18:40 – 20:10 Hatha fortsättning 4 (full grupp)

Pris

1900 kr, termin 15 ggr (90 minuter, torsdagar)
1100 kr, termin 10 ggr (60 minuter, måndagar)

Plats

Loggatan 5, Ladugårdsängen, Örebro

IMG_3611

Privata yogalektioner i present till dig själv eller någon du tycker om

Presentkorten avser Yogaterapi eller privat yogaklass à 90 minuter inklusive rådgivning och planering.

Du kanske trivs bäst med att utföra yoga ensam tillsammans med en yogalärare. Vid privat undervisning får deltagaren ett personligt program med fokus på de delar individen själv önskar. Det kan handla om att komma till rätta med låsningar och spänningar. Kanske vill deltagaren stärka delar av kroppen eller öka sin flexibilitet. Det finns även möjlighet att fördjupa sig i mindfulness, filosofi och meditation. Vid ett första tillfälle sker även en konsultation där vi går igenom önskemål, hälsostatus, mående och behov.

Min examen i yogaterapi innebär att möjligheten finns att även boka in yogaterapeutiska privatlektioner. Ofta är yogaterapi ett fint komplement till annan behandling vid olika psykosomatiska besvär så som stress, insomnia, utbrändhet, depression, PMS, klimakterium och ångest med mera. Yogaterapin kan även hjälpa till, balansera och underlätta vid fysiska åkommor som högt eller lågt blodtryck, reumatism, matsmältningsproblematik, artros och ischias till exempel. Yogaterapeutiska verktyg används även för att skräddarsy yoga för gravida.

Hör av dig till mig så ser vi till att skräddarsy och anpassa din yogastund just efter dig!

Bokningsbara tider

  •  Enligt överenskommelse

Pris

995 kr första bokningen, a 90 min yoga samt konsultation och individuell plan via mail.
880 kr privat lektion a 90 min
700 kr privat lektion a 60 min

Plats

Loggatan 5, Ladugårdsängen, Örebro (eller enligt överenskommelse)

 

Yoga för företag

Som företag kan du erbjuda dina anställda yogaklasser som friskvård. Genom att erbjuda yoga till dina medarbetare ger du dina anställda en möjlighet att utöva en fysisk aktivitet som även ökar det mentala välbefinnandet.

Jag kommer ut till ert företag och håller klasser hos er. Jag tar emot flera typer av friskvårdscheckar då jag är ansluten till de största friskvårdsleverantörerna.

Företagskunder år 2018/2019

Örebro Bostäder
Hjälpmedelscentralen
Virginska skolans gymnasielärare

Tidsschema

  • Flexibelt

Pris

Prisförslag baserat på antal deltagande och tillfällen presenteras efter överenskommelse

Specifik företagskurs:

Yoga för barn

-Praktiska redskap för pedagoger inom barnomsorg och förskoleklass-

barn i hunden på led

Välkomna att boka in en föreläsning och praktisk handledning i yoga med barn i förskolan och förskoleklass. Kursen vänder sig till dig som arbetar med barn inom förskoleverksamhet och som vill få redskap i hur man kan använda avslappning och yogasagor på ett sätt för att skapa mer gemenskap och närvaro.Under kursen lär vi oss olika tekniker för att yoga med barn:


Yogasagor
Med yogasagor stärker man ett barns självkänsla och självförtroende får använda sin fantasi. Och viktigast av allt – alla kan vara med!
Närvaro Barn gör som vi vuxna gör och inte som vi säger. Landa med barnen på yogamattan med lugna andetag. Sänk krav och prestation och låt barnen få umgås med dig i lugn och ro.
Gemenskap Yoga betyder förening av kropp och själ. Men också mellan varandra. Skapa en kärleksfull stämning i barngruppen med yogans budskap ”Du duger precis som du är!”.

Kostnad

Kursavgiften är 600 kronor per person (exklusive moms) för 2,5 timmar. Kursen innehåller både teori och praktik och varje deltagare får med sig ett kursmaterial att använda i sin verksamhet tillsammans med barnen för att kunna skapa yogasagor och öva avslappning med mera.

Minimiantal per bokning är 10 personer, möjlighet till sammanslagning av grupper är möjligt. Hör av er för mer information!

Anmälan

Vill du anmäla dig till en kurs eller har frågor maila till yogasunray@gmail.com.

What you think you become,
What you feel you attract,
What you imagine you create.

– Buddha